Noi, cei de la www.hranaorijen.ro, lucram cu firma de curierat DPD Romania. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre noi, in cazul in care valoarea comenzii depaseste 160 de lei. La comenzile sub acest prag se mai adauga o taxa de livrare in valoare de 16 lei. Transport gratuit la produsele de peste 160 lei.

Plata comenzilor se face prin ramburs, astfel va trebui sa achiti contravaloarea produselor comandate curierului dupa ce ai preluat coletul. Nu uita sa iei chitanta emisa de catre curier.

Produsele tale comandate vor fi expediate la adresa specificata de catre tine in formularul de comanda si le vei primi garantat in cel mai scurt timp posibil dupa confirmarea telefonica a comenzii.

In mod normal livrarea se face intre orele 9:00–17:00. Din acest motiv te rugam sa specifici adresa de livrare la care te vei afla inre orele respective.

Te rugam, ca la primirea coletului sa verifici integritatea acestuia. Ambalajul trebuie sa fie intact, fara deteriorari, cu benzile adezive la locul lor. In cazul in care observi ca ceva nu este in regula cu coletul tau te rugam sa ne contactezi inainte de preluarea acestuia.

Acesta este o informatie utila si importanta pentru ca animalutul tau sa se bucure pe deplin de produsul comandat!