Nu sunt produse in cos.
 

Informatii livrare

Noi, cei de la www.hranaorijen.ro, lucrăm cu firmele de curierat DPD și GLS Romania, iar livrarea produselor comandate se efectueaza prin intermediul lor. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre noi. Transport gratuit la toate produse.

Plata comenzilor se face prin ramburs, astfel va trebui să achiți contravaloarea produselor comandate curierului după ce ai preluat coletul. Nu uita să iei chitanța emisă de către curier.

Produsele tale comandate vor fi expediate la adresa specificată de către tine în formularul de comandă și le vei primi garantat în termen de 2 -5 zile lucrătoare, de la data efectuării comenzii.
Dacă îți dorești, ai posibilitatea de a stabili un interval de timp în care vrei să fie livrate produsele tale. Va trebui însă să specifici acest lucru în câmpul de observații în momentul lansării comenzii, sau să specifici colegelor noastre prin telefon dacă vei comanda prin această modalitate.

În mod normal livrarea se face între orele 9:00–17:00. Din acest motiv te rugăm să specifici adresa de livrare la care te vei afla înre orele respective.

Te rugăm, ca la primirea coletului să verifici integritatea acestuia. Ambalajul trebuie să fie intactă, fără deteriorări, cu benzile adezive la locul lor. În cazul în care observi că ceva nu este în regulă cu coletul tău te rugăm să ne contactezi înainte de preluarea acestuia.

Acesta este o informație utilă și importantă ca animăluțul tău să se bucure pe deplin de produsul comandat pentru el!